Uxoa Jatetxea - Santurtziko ostalaritza eskola


ASTEKO MENUA

Ekainaren 4tik 8ra

Lehenengo platerrak

Entsalada mistoa
Kalabazin tinbala
Arroza sahieski eta alioliarekin
Patata txipiroi saltsan

Bigarren platerrak

Babarinak Gradense erara
Hegaluzea plantxan tipula karamelatutarekin
Oilasko bularkia cordon blue erara
Mihia Italiar saltsan

Lehenengo platerrak

Alkatxofa entsalada
Pisto bakailaoarekin
Espagetiak besamel saltsan
Ziazerba eta ahuntz-gazta tarta

Bigarren platerrak

Eskandinaviar blinisa
Bakailaoa labean
Cous cous arkumerekin
Solomo errea piper saltsan

Lehehengo platerrak

Izokin entsalada
Barazki krema txigorkiekin
Arrain-haragi paella
Zainzuri gainerretak

Bigarren platerrak

Mero-bolak saltsa berdean
Limanda oilarra plantxan
Carbona Flamenca (txahal errehosia gagragardo saltsan)
Untxia ehiztari erara
 

Lehenengo platerrak

Porruak ozpin-olioarekin
Alkatxofa patea
Indabak almejekin
Odoloste eta pikillo piper nahaskia

Bigarren platerrak

Izokina fruitu lehor zarakarrekin
Itsaskabra papillote erara
Idi-buztana saltsa errean
Indioilar eta barazki kruxpetak


Lehenengo platerrak

Udako entsalada
Kalabazinal tomatearekin
Fideua
Porru eta ari-zainzuri budina

Bigarren platerrak

Legatza labean martori maionesarekin
Bakailaoa frijitua piper berde eta tipularekin
Oilasko betea
Solomo adobatua goarnizioarekin

Astelehenetik Ostiralera arte 13:00tetik 15:30tara arte -José Miguel de Barandiarán, 3 - 48980 Santurtzi - 94 462 58 23

 

facebook-ico Egin gure laguna Facebook-en gure menua egunero jasotzeko.