Uxoa Jatetxea - Santurtziko ostalaritza eskola
ASTEKO MENUA
Ekainaren 4tik 8ra
Lehenengo platerrak
Entsalada mistoa
Kalabazin tinbala
Arroza sahieski eta alioliarekin
Patata txipiroi saltsan
Bigarren platerrak
Babarinak Gradense erara
Hegaluzea plantxan tipula karamelatutarekin
Oilasko bularkia cordon blue erara
Mihia Italiar saltsan
Lehenengo platerrak
Alkatxofa entsalada
Pisto bakailaoarekin
Espagetiak besamel saltsan
Ziazerba eta ahuntz-gazta tarta
Bigarren platerrak
Eskandinaviar blinisa
Bakailaoa labean
Cous cous arkumerekin
Solomo errea piper saltsan
Lehehengo platerrak
Izokin entsalada
Barazki krema txigorkiekin
Arrain-haragi paella
Zainzuri gainerretak
Bigarren platerrak
Mero-bolak saltsa berdean
Limanda oilarra plantxan
Carbona Flamenca (txahal errehosia gagragardo saltsan)
Untxia ehiztari erara
Lehenengo platerrak
Porruak ozpin-olioarekin
Alkatxofa patea
Indabak almejekin
Odoloste eta pikillo piper nahaskia
Bigarren platerrak
Izokina fruitu lehor zarakarrekin
Itsaskabra papillote erara
Idi-buztana saltsa errean
Indioilar eta barazki kruxpetak
Lehenengo platerrak
Udako entsalada
Kalabazinal tomatearekin
Fideua
Porru eta ari-zainzuri budina
Bigarren platerrak
Legatza labean martori maionesarekin
Bakailaoa frijitua piper berde eta tipularekin
Oilasko betea
Solomo adobatua goarnizioarekin
Astelehenetik Ostiralera arte 13:00tetik 15:30tara arte -José Miguel de Barandiarán, 3 - 48980 Santurtzi - 94 462 58 23
Egin gure laguna Facebook-en gure menua egunero jasotzeko.